Over ons

Wij zijn Het Sterke Werk, een online platform met een voortdurend groeiende selectie sterke dranken. Premium en exclusieve spirits die je niet op elke straathoek kunt vinden. We bedienen elke horecazaak, slijterij of andere zakelijke klant in Nederland. Behalve het bieden van bijzondere sterke dranken, willen we het onze klanten vooral zo makkelijk mogelijk maken. Daarom leveren we, indien gewenst, de volgende dag en al vanaf 1 fles. Handig toch?

Binnen ons team is er een jarenlange collectieve ervaring in het werken voor verschillende internationale sterke drankmerken. Die ervaring, contacten en passie hebben ons ertoe bewogen om Het Sterke Werk op te richten. We werken samen met importeurs en distilleerderijen op lokaal, nationaal en wereldwijd niveau zodat we jullie de mooiste dranken kunnen aanbieden en jullie van de beste adviezen kunnen voorzien.

We houden van de mensen en de verhalen achter de mooie dranken die wij aanbieden. Ben jij iemand die deze passie met ons deelt? Of je nu een zakelijke klant bent, merkeigenaar of gewoon een liefhebber, we komen graag met je in contact!